Bezoek onze kraam bij de Kapelse dag

Optisport Groene Woud en Kibeo werken sinds dit jaar samen. Samen laten we kinderen kennismaken met het plezier van zwemmen en bewegen. Op de Kapelse Dag zijn we met Kibeo, Wiedewei en Optisport aanwezig! Er is van alles te beleven bij de kraam in de Biezelingsestraat (ter hoogte van Fysio Kapelle). Wie zich tijdens de Kapelse Dag inschrijft, profiteert bovendien van aantrekkelijke voordelen.

Samen bewegen
Josephine Koch, locatiecoördinator bij Optisport Groene Woud, is enthousiast over de samenwerking. “We zien beiden het belang in van kinderen in beweging brengen en we geven daar samen vorm aan. Inmiddels hebben we ook een derde partij bereid gevonden mee te werken: met Fysio Kapelle organiseren we twee keer per jaar activiteiten, gericht op samen bewegen en het plezier daarvan.”

Aantrekkelijke aanbieding
Tijdens de Kapelse Dag hebben Optisport Groene Woud en Kibeo een aantrekkelijke aanbieding. Wie zich inschrijft voor kinderopvang, ontvangt 5 euro korting op een twaalf badenkaart.

Van alles te beleven
Bij de kraam onze kraam is tijdens de Kapelse Dag van alles te beleven. Er staan een watertafel en een zandtafel, er is een ‘blote voetenpad’ om je eerste stapjes op te zetten en er staat piano. Wie durft een melodietje te spelen? Verder kun je er fotolijstjes maken of een glittertattoo krijgen. Iedereen ontvangt bovendien een gratis bouncebal. “Wat leuk is, is dat onze mascottes aanwezig zijn: Yojo van Kibeo en Zed van Optisport”, vertelt Josephine. “Het is hartstikke leuk om met hen op de foto te gaan.