Jouw schoolkind op avontuur

Jouw schoolkind op avontuur

Voor en na schooltijd en tijdens de schoolvakanties kan je kind terecht bij één van onze groene, uitdagende BSO’s. Bij Wiedewei speelt je kind lekker veel buiten! Bladeren en bloemen verzamelen, een insectenhotel bouwen, zandbergen beklimmen en nog veel meer. Elk seizoen heeft zijn eigen charme. In de zomer glibberen over de buikschuifbaan en in de herfst op zoek naar de mooiste bladeren om een gaaf knutselwerk mee te maken. Er worden veel sportieve, creatieve en ontspannende activiteiten georganiseerd voor je kind. Bij ons heeft je kind de ruimte om zelf de natuur te verkennen en ontdekken. Want bij Wiedewei is de natuur overal; van de knutsels en spelletjes tot het spelen in de modderkeuken.

Jouw kind beleeft een heleboel

Takken, pallets, stenen en oude banden; ingrediënten voor urenlang speelplezier. Je kind beleeft elke dag weer een nieuw avontuur! Lekker ravotten met vriendjes, hutten bouwen en moddersoep brouwen. Dankzij onze moestuin leert je kind veel over groei en bloei van de planten. Ook bewegen staat bij onze groene BSO voorop. Want bewegen is niet alleen leuk, maar ook heel gezond. Na schooltijd lekker springen, rennen en sporten op onze groene en uitdagende buitenterrein!

Dit doet je kind op een dag

We werken met een dagindeling met vaste momenten voor spelen, leuke activiteiten, eten en drinken. Natuurlijk kijken we per dag waar je kind zin in heeft.
15.00 – 15.30 uur Je kind wordt opgehaald uit school
15.30 – 16.00 uur Fruit eten, drinken (als het warm is, drinken we natuurlijk extra) en kijken waar we zin in hebben
16.00 – 16.30 uur Buitenspelen of een samen activiteit doen, zoals knutselen, kriebelbeestjes zoeken of hutten bouwen
16.30 – 17.15 uur Eten en drinken
17.15 – 18.30 uur Buitenspelen  tot het haalmoment van je kind

Wat kost groene opvang voor mijn kind?

Extra leuke BSO tijdens schoolvakanties!

Spelen bij Wiedewei is altijd leuk! En tijdens de schoolvakanties helemaal, want dan vieren we de GroenmiX; een leuk en gevarieerd programma voor vakantieopvang. Heel veel buitenspelen, boomhutten bouwen en lekker groen rommelen. Niks moet, (bijna) alles mag, want het is tenslotte vakantie!

Lees meer over de GroenmiX

Duurzaam vervoer tussen basisschool en je vestiging

De uitgangspunten voor het vervoer zijn:

  • Vervoer vindt alleen plaats op vaste vervoerstrajecten
  • ’s Ochtends vindt geen vervoer van kinderen plaats (voorschoolse opvang alleen op vestigingen bij/in school)
  • Vervoer is kostendekkend

De vervoerskosten zijn vaste kosten. Restitutie voor niet-gebruikt vervoer vindt niet plaats. Op vervoer zijn de bepalingen uit het reglement Kinderopvangvoorzieningen Kibeo van toepassing.