Mijn Wiedewei: onze handige ouderportal

Je kindje naar de opvang brengen, dat is natuurlijk best even wennen. Wij begrijpen dat het fijn is om te zien wat je kind allemaal meemaakt tijdens het spelen bij de opvang. Daarom hebben we Mijn Wiedewei; onze handige ouderportal met bijbehorende app waar je op elk gewenst moment kunt inloggen. Je pedagogisch medewerkers delen hier leuke foto’s en persoonlijke berichtjes over je kind tijdens de opvang met je. Zo volg je de avonturen van je zoon of dochter bij Wiedewei op de voet. Daarnaast maken we de administratieve kant van opvang steeds eenvoudiger, zo is het heel eenvoudig om ruildagen en incidentele opvang aan te vragen via het ouderportaal. Handig!

Naar Mijn Wiedewei

Mijn Wiedewei in het kort:
  • Foto’s en berichtjes van je kinderen bekijken
  • Broertjes of zusjes bijschrijven
  • Je huidige opvang uitbreiden
  • Zelf berichtjes sturen naar de vestiging van je kinderen
  • Je persoonlijke gegevens bekijken en aanpassen
  • De gegevens van je kinderen en je partner bekijken en aanpassen
  • Je facturen bekijken
  • Je opvangoverzicht bekijken
  • De pincode van de app is 2188
Hoe werkt het?

Als je klant wordt bij Wiedewei, dan wordt er automatisch een account voor Mijn Wiedewei voor je aangemaakt. Je ontvangt een mail waarmee je je account kunt activeren, je hoeft alleen zelf een wachtwoord te verzinnen en te onthouden. Na de activatie van je account kun je gemakkelijk inloggen in de ouderportal. Klik hiervoor op Mijn Wiedewei in het menu op de website.

Volg de avonturen van je kind via je smartphone

Jij ziet wat je kind allemaal beleeft bij de opvang via de handige, gratis Mijn Wiedewei app! Zo kan je op ieder moment van de dag de avonturen van je kind bij Wiedewei volgen. Leuk én heel handig! Via de app bekijk je foto’s, stuur je berichtjes naar de pedagogisch medewerkers, check je je factuur en meld je je kind afwezig als hij of zij bijvoorbeeld ziek is! Ga hiervoor naar de App store of Google Playstore en download de app “Flexkids Ouderapp”. Om in te loggen gebruik je dezelfde gegevens als voor Mijn Wiedewei. De pincode van de app is 2188. Als je via je PC, laptop of je browser op je smartphone inlogt in de ouderportal, heb je toegang tot meer functionaliteiten zoals het uitbreiden van je opvang of het wijzigen van je gegevens.