Nieuwe Wiedewei vestiging in Puttershoek!

Wiedewei breidt uit in de Hoeksche Waard! Vanaf 1 juni opent Wiedewei Puttershoek haar deuren voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de nieuwe Wiedewei-vestiging aan de Ring 25 in Puttershoek. Deze locatie wordt helemaal klaargestoomd om vanaf 1 juni een groene speel- en leeromgeving te zijn voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Baby’s, dreumesen en peuters kunnen er dagelijks terecht voor kinderopvang.

Een goede start op de nieuwe vestiging
Bij Wiedewei Puttershoek staan de pedagogisch medewerkers vanaf 1 juni klaar voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er wordt gewerkt met een vast team, dat elkaar al goed kent van Wiedewei Maasdam, een andere Wiedewei-vestiging. “Zij kennen Wiedewei heel erg goed en staan echt voor groene kinderopvang. Zo kunnen we een goede start maken op deze nieuwe vestiging.”, geeft Esther van der Plank, vestigingsmanager bij Wiedewei, aan.

Voor- en vroegschoolse educatie met groen en natuur
Bij Wiedewei krijgt je krijgt je peuter een vliegende start dankzij de leuke en leerzame thema’s van Peuterstart, het voor- en vroegschoolse educatie programma van Wiedewei. Esther: “Met peuterstart werken we aan de ontwikkeling van de peuters. We zorgen ervoor dat groen en de natuur in alle thema’s terugkomt. Zo bereiden we de kinderen goed voor op de basisschool en de kinderen maken al op jonge leeftijd kennis met de natuur en alles wat daar groeit en bloeit.”

Wiedewei tijdens de coronacrisis
Het waren afgelopen weken bijzondere tijden voor de kinderopvang. De vestigingen waren vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis gesloten van 16 maart tot 11 mei. Nu kunnen we weer uitkijken naar een nieuwe periode; sinds 11 mei is de kinderopvang weer open. “Het waren gekke weken, tijdens de sluiting vanwege het coronavirus. Gelukkig kunnen we nu vooruit kijken en weer plannen maken.”, geeft Esther aan. “We keken er enorm naar uit om de kinderen weer terug te zien op de vestiging en ouders ook weer een beetje te kunnen ontlasten.”

Kijken of Wiedewei bij jullie past?
Wil je graag eens kijken of Wiedewei past bij jou en je kind? Je bent van harte welkom voor een rondleiding. “Wiedewei Puttershoek is op dit moment nog niet helemaal klaar, maar ouders kunnen alvast een kijkje nemen bij Wiedewei Maasdam, om al een goede indruk van Wiedewei te krijgen.” Wil je meer weten over Wiedewei Puttershoek? Neem gerust contact op met Vestigingsmanager Esther van der Plank, via e.verschoor@kibeo.nl.

Lees meer over Wiedewei Puttershoek