Wiedewei BuitenGewoon Barendrecht  

Buiten zijn, genieten van groen en de natuur spelenderwijs ontdekken; welkom bij Wiedewei BuitenGewoon Barendrecht! Groeien, snoeien, bewateren, verplanten en proeven; je kind heeft urenlang speelplezier in onze moestuin. En met vogelhuisjes, insectenhotels en vlindertafels zorgen we goed voor onze dieren. Ook zij verdienen de beste zorg en aandacht!

Gaat jouw kind naar basisschool Smitshoek-Riederhof, Smitshoek-Brandsma-akker of De Zeppelin? Dan kunnen we jouw kind ophalen na schooltijd en naar Wiedewei BuitenGewoon brengen. Bekijk hier de voorwaarden.

Wil je graag eens kijken of Wiedewei past bij jou en je kind? Je bent van harte welkom voor een rondleiding! Maak een afspraak met mij via m.grollee@kibeo.nl. Of stap gerust eens binnen voor een rondleiding en ontdek of Wiedewei BuitenGewoon Barendrecht bij jou en je kind past. We maken graag kennis met jou en je zoon of dochter!

Groene groetjes,

Melanie Grollee
Vestigingsmanager

Extra leuk

Een buitenhuiskamer, duurzame modderkeuken en saladebar
Grote tuin met o.a. moestuinbakken, een grote wilgenhut en insectenhotels
Fruitbomen en een wilgentunnel
Op avontuur in het stukje ‘wilde’ tuin

Welkom

Schoolkind

Opvangtijden

Naschoolse opvang: van ma t/m vr tot 18.30 uur

Contact

Zuider Carnisseweg 110
2993 AZ Barendrecht

06 86 83 92 65
wiedeweibuitengewoon@kibeo.nl

of neem contact op met Vestigingsmanager Melanie via m.grollee@kibeo.nl.

GGD-rapport BSO

Kom langs voor een rondleiding

Jouw schoolkind op ontdekkingstocht

Jonge kinderen zijn nieuwsgierig en willen niet stilzitten. Daarom heeft je kind bij ons de ruimte om zelf de natuur te verkennen. Voor én na schooltijd. Met vriendjes spelen in de avontuurlijke buitenruimte, chillen in de coole boomhut, knutselen met hout en klei en nog veel meer!

Lees meer over BSO

Like ons