Wiedewei Burgh-Haamstede

Buiten zijn, genieten van groen en de natuur spelenderwijs ontdekken; welkom bij Wiedewei Burgh-Haamstede! Baby’s, dreumesen en peuters gaan op avontuur in een groene speel- en leeromgeving. Met Peuterstart werken we aan de ontwikkeling van je peuter. Groeien, snoeien, bewateren, verplanten en proeven; je kind heeft urenlang plezier in onze tuin.

Wil je graag eens kijken of Wiedewei past bij jou en je kind? Je bent van harte welkom voor een rondleiding! Maak een afspraak met mij via c.kieselstein@kibeo.nl. Of stap gerust eens binnen voor een rondleiding en ontdek of Wiedewei Burgh-Haamstede bij jou en je kind past. We maken graag kennis met jou en je zoon of dochter!

Groene groetjes,

Chantal Suur
Vestigingsmanager

Extra leuk

We zijn dichtbij CBS Onder de Wieken en OBS De Kirreweie gevestigd waarmee we nauw samenwerken
Dankzij peuterstart gaat je peuter goed voorbereid naar de basisschool
Je kind speelt en ontdekt in een uitdagende, groene omgeving

Welkom

Dagopvang, BSO

Opvangtijden

Dagopvang: ma t/m vr van 7.30 – 18.30 uur

Voorschoolse opvang: wo en vr vanaf 7.00 uur
Naschoolse opvang: wo en vr tot 18.30 uur

Contact

Julianastraat 22
4328 AS Burgh-Haamstede

(0111) 762 110
wiedeweiburghhaamstede@kibeo.nl 

Of neem contact op met vestigingsmanager Chantal via c.kieselstein@kibeo.nl.

GGD-rapport Dagopvang

GGD-rapport BSO

Kom langs voor een rondleiding

Vroeg beginnen met groen

Jouw kleintje is de wereld aan het uitpluizen. Het is een hele belevenis met al die nieuwe prikkels. Lekker kruipen en rollen door het gras, luisteren naar de vogeltjes en met de voetjes in het zand. Veel in de buitenlucht zijn, is goed voor de weerstand én voor de zintuigen!

Vroeg beginnen met groen

Groene beleefwereld voor je peuter

Jouw peuter ontdekt de wereld op zijn of haar manier. Door te voelen, proeven, ruiken en kijken doet je kleintje nieuwe ervaringen op! Rollen door het gras, koken in de modderkeuken en springen in de regenplassen. Ook bereiden we je kindje met het programma Peuterstart goed voor op de basisschool. Zo is de overstap naar de kleuterklas minder spannend!

Groene beleefwereld voor je peuter

Je schoolkind op ontdekkingstocht

Jonge kinderen zijn nieuwsgierig en willen niet stilzitten. Daarom heeft je kind bij ons de ruimte om zelf de natuur te verkennen. Voor én na schooltijd. Met vriendjes spelen in de avontuurlijke buitenruimte, chillen in de coole boomhut, knutselen met hout en klei en nog veel meer!

Je schoolkind op ontdekkingstocht

Like ons!