Wiedewei de Trinoom Barendrecht

Buiten zijn, genieten van groen en de natuur spelenderwijs ontdekken; welkom bij Wiedewei de Trinoom Barendrecht! Jouw kindje kweekt bij ons groente in het moestuintje, rent lekker in de uitdagende buitenruimte en maakt kunstwerken van takjes en bloemen!

Wil je graag eens kijken of Wiedewei past bij jou en je kind? Je bent van harte welkom voor een rondleiding! Maak een afspraak met mij via a.dijkstra@kibeo.nl. Of stap gerust eens binnen voor een rondleiding en ontdek of Wiedewei de Trinoom Barendrecht bij jou en je kind past. We maken graag kennis met jou en je zoon of dochter!

Groene groetjes,

Anneloes Voogt – Dijkstra
Vestigingsmanager

Extra leuk

Een tuinkamer voor de BSO-kinderen
Eigen moestuintje
Werktafel voor peuters om lekker aan te knutselen en verven
Uitdagend plein met klimrekken, glijbaan en speelhuisje

Welkom

Peuter, Schoolkind

Opvangtijden

Dagopvang: ma, di en do van 7.30 tot 18.30 uur
Voorschoolse opvang: ma, di, do, vr vanaf 7.00 uur
Naschoolse opvang: ma, di, do, vr tot 18.30 uur

Contact

Olmenwede 1
2993 GG Barendrecht

Dagopvang: (0180) 229 356
BSO: (0180) 229 355
wiedeweidetrinoom@kibeo.nl 

of neem contact op met Vestigingsmanager Anneloes via a.dijkstra@kibeo.nl

GGD-rapport Dagopvang

GGD-rapport BSO

Kom langs voor een rondleiding

Groene beleefwereld voor je peuter

Jouw peuter ontdekt de wereld op zijn of haar manier. Door te voelen, proeven, ruiken en kijken doet je kleintje nieuwe ervaringen op! We gaan iedere dag naar buiten; we hebben een mooie binnenspeeltuin met zandbak, moestuin en modderkeuken. Spelen met natuurlijk materiaal, zoals blaadjes en modder, doen we graag op de groep. Ook bereiden we je kindje met het programma Peuterstart goed voor op de basisschool. Zo is de overstap naar de kleuterklas minder spannend!

Lees meer over Dagopvang

Jouw schoolkind op ontdekkingstocht

Jonge kinderen zijn nieuwsgierig en willen niet stilzitten. Daarom heeft je kind bij ons de ruimte om zelf de natuur te verkennen. Voor én na schooltijd. Elke dag speelt je kind met vriendjes in de avontuurlijke buitenruimte. Verder planten we tomatenplantjes in onze BSO-tuinkamer, knutselen met hout en klei en nog veel meer. Natuurlijk is er ook tijd om in een rustig hoekje strips te lezen of in de poppenhoek te spelen. Genoeg leuks te doen!

Lees meer over de BSO

Like ons!