Wiedewei Dirksland

Buiten zijn, genieten van groen en de natuur spelenderwijs ontdekken; welkom bij Wiedewei Dirksland! Baby’s, dreumesen en peuters gaan op avontuur in een groene speel- en leeromgeving. Met Peuterstart werken we aan de ontwikkeling van je peuter. Zo bereiden we je kind goed voor op de basisschool en je zoon of dochter maakt al op jonge leeftijd kennis met de natuur en alles wat daar groeit en bloeit!

Wil je graag eens kijken of Wiedewei past bij jou en je kind? Je bent van harte welkom voor een rondleiding! Maak een afspraak met mij via m.bakker@kibeo.nl. Of stap gerust eens binnen voor een rondleiding en ontdek of Wiedewei Dirksland bij jou en je kind past. We maken graag kennis met jou en je zoon of dochter!

Groene groetjes,

Marissa Meijer-Bakker
Vestigingsmanager

Extra leuk

Groenten en fruit kweken in eigen moestuin
Zandtaartjes maken in de modderkeuken
We doen mee aan leuke activiteiten in het dorp
Baby's kunnen fijn slapen in de buitenlucht in speciale buitenbedjes

Welkom

Baby, Dreumes, Peuter, VSO

Opvangtijden

Dagopvang: ma t/m vr van 7.30 tot 18.30 uur
Voorschoolse opvang: wo en vr vanaf 7.00 uur

Contact

Akelei 2
3247 DD Dirksland

(0187) 221 030
wiedeweidirksland@kibeo.nl 

Of neem contact op met vestigingsmanager Marissa via m.bakker@kibeo.nl.

GGD-rapport Dagopvang

GGD-rapport BSO

Kom langs voor een rondleiding

Vroeg beginnen met groen

Jouw kleintje is de wereld aan het uitpluizen. Het is een hele belevenis met al die nieuwe prikkels. Lekker kruipen en rollen door het gras, luisteren naar de vogeltjes en met de voetjes in het zand. Veel in de buitenlucht zijn, is goed voor de weerstand én voor de zintuigen.

Lees meer over Dagopvang

Groene beleefwereld voor je peuter

Jouw peuter ontdekt de wereld op zijn of haar manier. Als kersverse wereldontdekker is er voor jouw kleintje bij Wiedewei genoeg te beleven! Rollen door het gras, koken in de modderkeuken en springen in de regenplassen. Ook bereiden we je kindje met het programma Peuterstart goed voor op de basisschool. Zo is de overstap naar de kleuterklas minder spannend!

Lees meer over Peuterstart