Wiedewei Kapelle

Wiedewei Kapelle is gevestigd in brede school ’t Saamdeel. In de toekomst willen we ons hier meer gaan richten op de samenwerking met beide basisscholen. Dit betekent dat Wiedewei Kapelle vanaf 1 januari 2020 verder gaat als een Kibeo-vestiging, met de mogelijkheden en tarieven van Kibeo. De nieuwe naam wordt Kibeo ’t Saamdeel.
Er blijven een aantal dingen hetzelfde zoals de buitenactiviteiten en het mooie groene buitenterrein. Uiteraard blijven ook de bekende, vertrouwde pedagogisch medewerkers voor je kind(eren) klaarstaan.

Je kunt je kind in de tussentijd gewoon aanmelden voor opvang, nu nog bij Wiedewei en straks bij Kibeo.
Wil je graag eens kijken of deze vestiging past bij jou en je kind? Je bent van harte welkom voor een rondleiding! Maak een afspraak met mij via v.geelhoed@kibeo.nl. Of stap gerust eens binnen voor een rondleiding en ontdek of Wiedewei Kapelle bij jou en je kind past. We maken graag kennis met jou en je zoon of dochter!

Groene groetjes,

Vivian Geelhoed
Vestigingsmanager

Extra leuk

Er zijn moestuintjes en fruitbomen op ons plein
We hebben een waterpomp om o.a. een heerlijk modderbad mee te maken
We zijn gevestigd in brede school ’t Saamdeel
Onze pedagogisch medewerkers op de babygroep zijn speciaal opgeleid om jouw baby van de beste zorg te voorzien

Welkom

Baby, dreumes, peuter, schoolkind

Opvangtijden

Dagopvang: elke dag van 7.30 tot 18.00 uur open

BSO: elke dag vóór en na schooltijd open

Contact

Vroonlandseweg 49B
4421 BW Kapelle

Dagopvang: 0113-760 349
BSO: 0113-760 365
wiedeweikapelle@kibeo.nl

of neem contact op met Vestigingsmanager Vivian via v.geelhoed@kibeo.nl

Kom langs voor een rondleiding

Vroeg beginnen met groen

Jouw kleintje is de wereld aan het uitpluizen. Het is een hele belevenis met al die nieuwe prikkels. De allerkleinsten hebben bij ons een apart speel- en ontdekterrein, zo kan je kindje bij ons veilig ontdekken. Lekker kruipen en rollen door het gras, luisteren naar de vogeltjes en met de voetjes in het zand. Veel in de buitenlucht zijn, is goed voor de weerstand én voor de zintuigen.

Lees meer over Dagopvang

Groene beleefwereld voor je peuter

Jouw peuter ontdekt de wereld op zijn of haar manier. Door te voelen, proeven, ruiken en kijken doet je kleintje nieuwe ervaringen op! Rollen door het gras, koken in de modderkeuken en springen in de regenplassen. Ook bereiden we je kindje met het programma Peuterstart goed voor op de basisschool. In elke Puk-thema verwerken we groene activiteiten. Zo is de overstap naar de kleuterklas minder spannend!

Lees meer over Peuterstart

Jouw schoolkind op ontdekkingstocht

Jonge kinderen zijn nieuwsgierig en willen niet stilzitten. Daarom heeft je kind bij ons de ruimte om zelf de natuur te verkennen. Voor én na schooltijd. Met vriendjes spelen in de avontuurlijke buitenruimte, chillen in de coole boomhut, knutselen met hout en klei en nog veel meer. Ook kan je kind uitdagende en gave workshops volgen! Tijdens de schoolvakanties is er een extra leuk, groen en gevarieerd programma; de GroenmiX.

Lees meer over BSO

Like ons