Wiedewei Mijnsheerenland

Buiten zijn, genieten van groen en de natuur spelenderwijs ontdekken; welkom bij Wiedewei Mijnsheerenland! Jouw kindje kweekt bij ons groente in het moestuintje, rent lekker in de uitdagende buitenruimte en maakt kunstwerken van takjes en bloemen! Extra fijn: de allerkleinsten kunnen heerlijk slapen in buitenlucht in speciale babybedjes.

Wil je graag eens kijken of Wiedewei past bij jou en je kind? Je bent van harte welkom voor een rondleiding! Maak een afspraak met mij via e.verschoor@kibeo.nl. Of stap gerust eens binnen voor een rondleiding en ontdek of Wiedewei Mijnsheerenland bij jou en je kind past. We maken graag kennis met jou en je zoon of dochter!

Groene groetjes,

Esther van der Plank – Verschoor
Vestigingsmanager

Extra leuk

Aparte groep voor 3+ peuters; spelenderwijs wennen aan de basisschool
Je kind gaat op avontuur op het fijne buitenterrein
Extra duurzame vestiging met ledverlichting en zonnepanelen
Baby's slapen heerlijk ontspannen in de buitenbedjes

Welkom

Baby, dreumes, peuter

Opvangtijden

Dagopvang: van ma t/m vr van 7.30 tot 18.30 uur

Contact

Vroonland 2
3271 VK Mijnsheerenland

0186-609 195
wiedeweimijnsheerenland@kibeo.nl

of neem contact op met Vestigingsmanager Esther via e.verschoor@kibeo.nl

GGD-rapport

Kom langs voor een rondleiding

Vroeg beginnen met groen

Jouw kleintje is de wereld aan het uitpluizen. Het is een hele belevenis met al die nieuwe prikkels. De allerkleinsten hebben bij ons een apart speel- en ontdekterrein, zo kan je kindje bij ons veilig ontdekken. Lekker kruipen en rollen door het gras, luisteren naar de vogeltjes en met de voetjes in het zand. Veel in de buitenlucht zijn, is goed voor de weerstand én voor de zintuigen

Lees meer over Dagopvang

Groene beleefwereld voor je peuter

Jouw peuter ontdekt de wereld op zijn of haar manier. Door te voelen, proeven, ruiken en kijken doet je kleintje nieuwe ervaringen op! Rollen door het gras, koken in de modderkeuken en springen in de regenplassen. Ook bereiden we je kindje met het programma Peuterstart goed voor op de basisschool. Zo is de overstap naar de kleuterklas minder spannend!

Lees meer over Peuterstart