Wiedewei Ouddorp

Buiten zijn, genieten van groen en de natuur spelenderwijs ontdekken; welkom bij Wiedewei Ouddorp! Jouw kindje kweekt bij ons groente in het moestuintje, rent lekker in de uitdagende buitenruimte en maakt kunstwerken van takjes en bloemen!

Wil je graag eens kijken of Wiedewei past bij jou en je kind? Je bent van harte welkom voor een rondleiding! Maak een afspraak met mij via m.redert@kibeo.nl. Of stap gerust eens binnen voor een rondleiding en ontdek of Wiedewei Ouddorp bij jou en je kind past. We maken graag kennis met jou en je zoon of dochter!

Groene groetjes,

Mariëlle Redert
Vestigingsmanager

Extra leuk

Een groot, groen speelplein met zandbak en moestuin
Een voelwand en natuurlijke babygym voor de allerkleinsten
Baby's kunnen fijn slapen in de buitenlucht in speciale buitenbedjes
Creatieve chillplek voor de BSO'ers
Extra duurzame vestiging die volledig is voorzien van ledverlichting
Leuke kring met boomstammetjes

Welkom

Baby, dreumes, peuter, schoolkind

Opvangtijden

Dagopvang: van ma t/m vr van 7.30 tot 18.30 uur
Voorschoolse opvang: van ma t/m vr vanaf 7.00 uur
Naschoolse opvang: van ma t/m vr tot 18.30 uur

Contact

Dorpstienden 5a
3253 AS Ouddorp

0187-682741
wiedeweiouddorp@kibeo.nl

of neem contact op met Vestigingsmanager Mariëlle via m.redert@kibeo.nl 

GGD-rapport Dagopvang

GGD-rapport BSO

Kom langs voor een rondleiding

Vroeg beginnen met groen

Jouw kleintje is de wereld aan het uitpluizen. Het is een hele belevenis met al die nieuwe prikkels. De allerkleinsten hebben bij ons een apart speel- en ontdekterrein, zo kan je kindje bij ons veilig ontdekken. Lekker kruipen en rollen door het gras, luisteren naar de vogeltjes en met de voetjes in het zand. Veel in de buitenlucht zijn, is goed voor de weerstand én voor de zintuigen!

Lees meer over Dagopvang

Groene beleefwereld voor je peuter

Jouw peuter ontdekt de wereld op zijn of haar manier. Door te voelen, proeven, ruiken en kijken doet je kleintje nieuwe ervaringen op! Rollen door het gras, koken in de modderkeuken en springen in de regenplassen. Ook bereiden we je kindje met het programma Peuterstart goed voor op de basisschool. Zo is de overstap naar de kleuterklas minder spannend!

Lees meer over Peuterstart

Jouw schoolkind op ontdekkingstocht

Jonge kinderen zijn nieuwsgierig en willen niet stilzitten. Daarom heeft je kind bij ons de ruimte om zelf de natuur te verkennen. Voor én na schooltijd. Met vriendjes spelen in de avontuurlijke buitenruimte, chillen in de coole boomhut, knutselen met hout en klei en nog veel meer!

Lees meer over BSO

Like ons