Wiedewei Puttershoek

Goed nieuws! De gloednieuwe vestiging Wiedewei Puttershoek is geopend!

Buiten zijn, genieten van groen en de natuur spelenderwijs ontdekken; welkom bij de kinderopvang van Wiedewei Puttershoek! Baby’s, dreumesen en peuters kunnen hier straks op avontuur in een groene speel- en leeromgeving. Met Peuterstart werken we aan de ontwikkeling van de peuters. We zorgen ervoor dat groen en de natuur in alle thema’s terugkomt. Zo bereiden we de kinderen goed voor op de basisschool en de kinderen maken al op jonge leeftijd kennis met de natuur en alles wat daar groeit en bloeit.

Volg hier de ontwikkelingen van Wiedewei Puttershoek

Wil je graag eens kijken of Wiedewei past bij jou en je kind? Je bent van harte welkom voor een rondleiding bij een andere Wiedewei-vestiging! Maak een afspraak met mij via e.verschoor@kibeo.nl. We maken graag kennis met jou en je zoon of dochter!

Groene groetjes,

Esther van der Plank – Verschoor
Vestigingsmanager

Extra leuk

Deze vestiging heeft zonnepanelen
Voorzien van ledverlichting
Geen gebruik van aardgas

Welkom

Baby, dreumes, peuter

Contact

Ring 25
3297 AP Puttershoek

(078) 200 1075

wiedeweiputtershoek@kibeo.nl 

of neem contact op met Vestigingsmanager Esther via e.verschoor@kibeo.nl.

GGD Rapport
Kom langs voor een rondleiding

Vroeg beginnen met groen

Jouw kleintje is de wereld aan het uitpluizen. Het is een hele belevenis met al die nieuwe prikkels. De allerkleinsten hebben bij ons een apart speel- en ontdekterrein, zo kan je kindje bij onze kinderopvang veilig ontdekken. Lekker kruipen en rollen door het gras, luisteren naar de vogeltjes en met de voetjes in het zand. Veel in de buitenlucht zijn, is goed voor de weerstand én voor de zintuigen!

Groene beleefwereld voor je peuter

Jouw peuter ontdekt de wereld op zijn of haar manier. Door te voelen, proeven, ruiken en kijken doet je kleintje nieuwe ervaringen op! Rollen door het gras, koken in de modderkeuken en springen in de regenplassen. Ook bereiden we je kindje met het programma Peuterstart goed voor op de basisschool. Zo is de overstap van kinderopvang naar de kleuterklas minder spannend!