Wiedewei Sommelsdijk

Buiten zijn, genieten van groen en de natuur spelenderwijs ontdekken; welkom bij Wiedewei Sommelsdijk! Jouw kindje kweekt bij ons groente in het moestuintje, rent lekker in de uitdagende buitenruimte en maakt kunstwerken van takjes en bloemen!

Wil je graag eens kijken of Wiedewei past bij jou en je kind? Je bent van harte welkom voor een rondleiding! Maak een afspraak met mij via a.visbeen@kibeo.nl. Of stap gerust eens binnen voor een rondleiding en ontdek of Wiedewei Sommelsdijk bij jou en je kind past. We maken graag kennis met jou en je zoon of dochter!

Groene groetjes,

Angela Visbeen
Vestigingsmanager

Extra leuk

Groene tuin met een eigen moestuintje
Coole boomhut
We koken met opbrengsten uit onze eigen tuin
Baby's kunnen fijn slapen in de buitenlucht in speciale buitenbedjes

Welkom

Baby, dreumes, peuter

Opvangtijden

Dagopvang: van ma t/m vr van 7.30 tot 18.30 uur

Contact

Olympiaweg 30
3245 DL Sommelsdijk

0187-481232
wiedeweisommelsdijk@kibeo.nl

of neem contact op met Vestigingsmanager Angela via a.visbeen@kibeo.nl

GGD-rapport

Kom langs voor een rondleiding

Dagopvang

Vroeg beginnen met groen

Jouw kleintje is de wereld aan het uitpluizen. Het is een hele belevenis met al die nieuwe prikkels. De allerkleinsten hebben bij ons een apart speel- en ontdekterrein, zo kan je kindje bij ons veilig ontdekken. Lekker kruipen en rollen door het gras, luisteren naar de vogeltjes en met de voetjes in het zand. Veel in de buitenlucht zijn, is goed voor de weerstand én voor de zintuigen!

Meer over Dagopvang

Groene beleefwereld voor je peuter

Jouw peuter ontdekt de wereld op zijn of haar manier. Door te voelen, proeven, ruiken en kijken doet je kleintje nieuwe ervaringen op! Rollen door het gras, koken in de modderkeuken en springen in de regenplassen. Ook bereiden we je kindje met het programma Peuterstart goed voor op de basisschool. Zo is de overstap naar de kleuterklas minder spannend!

Lees meer over Peuterstart

Like ons