Wiedewei Willemstad

Buiten zijn, genieten van groen en de natuur spelenderwijs ontdekken; welkom bij Wiedewei Willemstad! Baby’s, dreumesen en peuters gaan op avontuur in een groene speel- en leeromgeving. Met Peuterstart werken we aan de ontwikkeling van je peuter. Zo bereiden we je kind goed voor op de basisschool en je zoon of dochter maakt al op jonge leeftijd kennis met de natuur en alles wat daar groeit en bloeit!

Wil je graag eens kijken of Wiedewei past bij jou en je kind? Je bent van harte welkom voor een rondleiding! Maak een afspraak met mij via a.vandongen@kibeo.nl. Of stap gerust eens binnen voor een rondleiding en ontdek of Wiedewei Willemstad bij jou en je kind past. We maken graag kennis met jou en je zoon of dochter!

Groene groetjes,

Annie van Dongen
Vestigingsmanager

Extra leuk

Speciaal opgeleide babyspecialisten voorzien je baby van de beste zorg
Je kind gaat op avontuur in de mooie natuurtuin
Gevestigd naast het Mauritshuis

Welkom

Baby, Dreumes, Peuter

Opvangtijden

Ma t/m vr van  7.30 tot 18.30 uur

Contact

Hofstraat 1a
4797 AC Willemstad

Peutergroep: (0168) 760 315
Dagopvang: (0168) 760 316

wiedeweiwillemstad@kibeo.nl

of neem contact op met Vestigingsmanager Annie via a.vandongen@kibeo.nl.

GGD-rapport Dagopvang

Kom langs voor een rondleiding

Vroeg beginnen met groen

Jouw kleintje is de wereld aan het uitpluizen. Het is een hele belevenis met al die nieuwe prikkels. Lekker kruipen en rollen door het gras, luisteren naar de vogeltjes en met de voetjes in het zand. Veel in de buitenlucht zijn, is goed voor de weerstand én voor de zintuigen.

Lees meer over Dagopvang

Groene beleefwereld voor je peuter

Jouw peuter ontdekt de wereld op zijn of haar manier. Als kersverse wereldontdekker is er voor jouw kleintje bij Wiedewei genoeg te beleven! Rollen door het gras, koken in de modderkeuken en springen in de regenplassen. Ook bereiden we je kindje met het programma Peuterstart goed voor op de basisschool. Zo is de overstap naar de kleuterklas minder spannend!

Lees meer over Peuterstart

Like ons