Wiedewei Paddewei behaalt Groen Cement certificaat

Hoera, Wiedewei Paddewei heeft het Groen Cement certificaat behaald. Deze vestiging is na Wiedewei BuitenGewoon nu ook officieel een groen gecertificeerde kinderopvang. Wat zijn we trots op deze mooie vestiging!

Het kwaliteitsmerk wordt door Stichting Groen Cement uitgereikt aan kinderopvangvestigingen waar de natuurbeleving en veel buiten zijn voorop staat. En dat doen ze zeker bij Wiedewei Paddewei; elke dag lekker buitenspelen met vriendjes, kliederen met zand en modder en ontdekken wat er allemaal in de natuur te vinden is. Takjes, mooie bladeren en gave zandbergen om vanaf te glijden. Vies worden mag!

Checklist met groene kenmerken
Om het kwaliteitsmerk te behalen, moet je als groene vestiging voldoen aan een paar belangrijke punten. Zoals elke dag naar buiten gaan en kinderen spelenderwijs leren omgaan met de natuur. Verder moet ook de buitenruimte uitdagend genoeg zijn om de natuur te ontdekken en te beleven. Groen Cement heeft een checklist gemaakt op basis waarvan bekeken wordt of een locatie in aanmerking komt voor het kwaliteitsmerk. Wiedewei Paddewei voldeed aan alle kenmerken!

Zelf de groene ruimte ontdekken
Wil je graag eens kijken of Wiedewei past bij jou en je kind? Je bent van harte welkom voor een rondleiding! Maak een afspraak via m.vermeijs@kibeo.nl. Of stap gerust eens binnen voor een rondleiding en ontdek of Wiedewei Paddewei bij jou en je kind past.